Win en kweek je eigen fruitboompje met Baby Tree! (verlopen)

 

Zelf een boom kweken is nog nooit zo makkelijk geweest. Leer aan de hand van video’s stap voor stap hoe je je Baby Tree kunt laten uitgroeien tot een volwassen fruitboom. Als je ’m goed verzorgt, kun je hier letterlijk de vruchten van plukken!

De Baby Tree bestaat uit een doe-het-zelfpakket met hierin alle ingrediënten voor het kweken van je eigen fruitboom. Hij is verkrijgbaar in vier varianten: appel, peer, kers en pruim.

Bij elke Baby Tree ontvang je een unieke inlogcode waarmee het boompje online geregistreerd kan worden. Als eigenaar van de fruitboom krijg je hiermee gratis toegang tot online animatiefilmpjes vol verzorgadvies. Stap voor stap wordt uitgelegd welke handelingen je moet verrichtten om je boompje volop te laten groeien en bloeien. Elke fase krijgt ruim aandacht, van het planten van de boom tot het plukken van het fruit en het maken van een ambachtelijke appel-, kersen- of pruimen taart.

Margriet geeft tien keer een Baby Tree weg! Wil je kans maken op je eigen fruitboom? Geef dan vóór 26 november je keuze door via deze pagina. (LET OP: ACTIE IS VERLOPEN

Bron: Magriet, November 2017

Terug naar actueel