Op het handelsplatform van New Green Market vind je steeds meer nieuwe producten. De nieuwste ‘telg’ die wij mogen verwelkomen bij NGM is Baby Tree; een Doe-het- zelf fruitboompakket van Fairplant.

Breed aanbod en nieuwe producten

Steeds meer bedrijven en partijen zien hoe slim en gemakkelijk het handelen in bloemen en planten is via de marktplaats van New Green Market. Daarom sluiten zich dagelijks nieuwe kwekers aan. Het assortiment breidt continu uit: momenteel worden er al zo’n 5.347 verschillende producten aangeboden. Doordat NGM een live, online marktplaats is wisselt dit aantal met het uur.

Fairplant en Baby Tree vanaf deze maand op NGM

Ook Fairplant is onlangs aangesloten bij New Green Market. De Nederlandse kweker uit Emmeloord voegt een uniek product aan de marktplaats toe: de Baby Tree. De producten kun je vanaf eind april inkopen op het platform. Je vindt de fruitbomen
vanaf dan bij de categorie planten.

Van baby boom tot volwassen boom: zelf kweken

Baby Tree is het nieuwste product van Fairplant en kwam in het voorjaar van 2017 op de markt. Waar de aanbieder van fruitboomonderstammen zich eerst voornamelijk richtte op boomkwekers, richt Fairplant zich nu ook op de consumentenmarkt. Met een Baby Tree pakket kan de consument zelf op een hele makkelijke en toegankelijke manier een fruitboom kweken. De verpakking biedt de benodigdheden om je eigen fruitboom te kweken. Er zijn inmiddels vijf verschillende fruitbomen te koop:
sierappelboom ‘Flora’, perenboom ‘Sophia’, appelboom ‘Tobias’, pruimenboom ‘Hugo’ en kersenboom ‘Nova’.

Geliefd relatiegeschenk

Naast de consument is de Baby Tree ook erg geschikt voor de zakelijke markt, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Ook was het doe-het- zelf fruitboompje een veelgevraagd item als kerstpakket en een populair cadeau bij geboortes en trouwerijen. Voor retail is het babyboompje zeer interessant. Het unieke en opvallende concept biedt veel beleving en is daarmee een aantrekkelijk product in de winkel.

Aantrekkelijke producten op NGM voor meerdere markten

Dit product is niet alleen erg leuk, maar sluit goed aan op de kernwaarden innovatief, toegankelijk en duurzaam. New Green Market is erg blij om het aanbod uit te kunnen breiden met nieuwe producten, die voor vele markten interessant kunnen zijn.

Bron: New Green Market, 2018

Terug naar actueel