Winactie: Kweek je eigen fruitboom!

Kweek je eigen fruitboom. Een fruitboom past heel goed in je eigen moestuin. Je kunt er ook een cadeau geven bij de geboorte van een baby. Superleuk!

Zo werkt het:

Bij de aankoop van een Baby Tree ontvang je alle benodigdheden om je eigen fruitboom te kweken. Met het bijgeleverde geboortecertificaat krijg je gratis toegang tot de Baby Tree community. Hier legt kweker Pim stap voor stap uit, hoe je jouw Baby Tree uit laat groeien tot een volwassen fruitboom!

Baby Tree is er in de smaken appel, peer, pruim, kers en sierappel.

De Baby Tree kun je planten in de volle grond, een pot of in een terrasbak op bijvoorbeeld een balkon! Zo kan iedereen zijn eigen fruitboom kweken!
Meer informatie vind je op www.yourbabytree.nl

Wat verloten we?

We gaan één Baby Tree (t.w.v. 17,95) “Sophia” Peer verloten.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op deze leuke prijs? Stuur dan een mail naar chantal@oudersvannature.nl onder vermelding van 'Babytree". Vergeet niet je naam en adres te vermelden!

Meedoen aan de actie is gratis, maar het is wel noodzakelijk lid te worden van deze site, door middel van een aanmelding op onze nieuwsbrief. We trekken de winnaars uitsluitend onder onze abonnees. Aanmelden kan via het venster rechtsboven (pc) of hieronder (mobiel).

Tot wanneer loopt deze actie?

Je kunt tot 18 mei 2018 meedoen aan deze actie. Daarna trekken we uit alle volledige inzendingen de winnaar.

Bron: Ouders van nature, 2018

Terug naar actueel